Glas vervangen in Haarlem

Ramen vervangen is een hele klus! U kunt dit dan ook maar beter over laten aan een professional. Een vakman voorkomt dat het glas beschadigd raakt of onjuist wordt geplaatst. Op die manier worden problemen in de toekomst, zoals glas lekkage, voorkomen. Heeft u te maken met glasschade? Wilt u glas vervangen in uw woning? Dan bent u in de regio Haarlem bij Glasherstel Spoed aan het juiste adres! Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring in glas vervangen. We zijn zeer vakkundig en helpen u graag.

Uw betrouwbare expert

Als glasspecialist werken wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instanties. Wilt u een kleine ruit vervangen? Of moeten alle ramen in een kantoor van dubbel glas worden voorzien? Onze glaszetters kunnen elke klus aan. Wij kunnen ook elk type beglazing vervangen. In ons assortiment beschikken wij over vele glassoorten. We leveren onder andere dubbel glas, isolatieglas en inbraakwerend glas. Staat uw gewenste glassoort hier niet tussen? Vraag dan naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Naast vakmanschap is ook snelheid van belang. Wanneer u met een kapotte ruit zit, wilt u meteen het raam vervangen. Zeker in de herfst of de winter. Aarzel dan ook niet om dag en nacht contact met ons op te nemen. Wij staan in Haarlem en omstreken dag en nacht paraat: 365 dagen per jaar!