Snel glasherstel in Haarlem

U bent bij Glasherstel Spoed aan het juiste adres voor al uw beglazing in de regio Haarlem. Iedere mogelijke glassoort kunnen wij voor u plaatsen. Maar welke beglazing u ook kiest; glas is en blijft een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk beschadigt. Bij glasschade kunt u bij onze specialisten gelukkig altijd rekenen op snel glasherstel. Of er nu is ingebroken in uw woning en er hierbij een ruit is ingeslagen, of wanneer uw glas is beschadigd doordat er iets tegenaan is gevallen; wij zorgen voor ruitreparatie! Glasschade wordt door ons bedrijf snel opgelost. Wij laten u nooit lang met een kapotte ruit zitten.

Professionele service

Dankzij onze jarenlange ervaring als glaszetter zien we altijd snel wat er aan de hand is met uw beglazing, en hoe we u zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden. We hebben bijna alle glassoorten op voorraad. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een nieuw raam!

Wilt u ons inschakelen voor glasherstel? Bel ons dan op het nummer 023 - 799 04 04. Voor spoedgevallen zijn we hierop dag en nacht bereikbaar! Vervolgens sturen we meteen een vakman naar u toe. We proberen dan direct het probleem blijvend op te lossen met een passende glas reparatie. Lukt dit niet? Dan voeren we een professionele noodreparatie uit. De volgende dag komen we dan naar u toe om voor een definitieve oplossing te zorgen. In Haarlem en omstreken kunt u altijd een beroep doen op uw glasspecialist!